Domů
Artego
E-shop
Salony Artego
Kde koupit
Spolupráce
Blog
Další

Oxidanty Artégo: Profesionální volba pro dokonalé výsledky

Oxidanty jsou nezbytnou součástí každého barvicího procesu a správná volba oxidantu může zásadně ovlivnit výsledek barvení vlasů. Značka Artégo, známá po celém světě svými kvalitními produkty pro profesionální kadeřníky, nabízí řadu oxidantů, které zajistí precizní, konzistentní a dlouhotrvající výsledky. Pokud hledáte spolehlivý produkt pro svou kadeřnickou praxi, oxidanty Artégo jsou tou pravou volbou.

Proč zvolit oxidanty Artégo?

  1. Profesionální kvalita
    Oxidanty Artégo jsou vyvinuty speciálně pro profesionální kadeřníky, kteří vyžadují špičkový výkon. Jejich složení je navrženo tak, aby umožňovalo dokonalé spojení s barvami a zesvětlovači, což zajišťuje rovnoměrný výsledek barvení i na složitých typech vlasů.
  2. Šetrnost k vlasům
    Oxidanty Artégo obsahují pečlivě vybrané ingredience, které chrání vlasy během chemického procesu. Vlasy zůstávají hydratované, lesklé a zdravé. Díky tomu jsou oxidanty Artégo vhodné i pro klienty s citlivými nebo poškozenými vlasy.
  3. Široká nabídka koncentrací
    Artégo nabízí oxidanty v různých koncentracích (3 %, 6 %, 9 % a 12 %), takže máte možnost zvolit přesně takovou sílu, jakou potřebujete pro konkrétní barvicí techniku. Od jemného tónování po silné zesvětlování – s Artégo oxidanty vždy dosáhnete požadovaného efektu.
  4. Perfektní kompatibilita s produkty Artégo
    Pokud používáte barvy a zesvětlovače značky Artégo, tyto oxidanty jsou perfektním doplňkem. Společně tvoří ucelený systém, který zaručuje optimální výsledky a snadnější aplikaci.

Jak správně vybrat oxidant?

Volba správné koncentrace oxidantu je klíčová pro dosažení požadovaného výsledku. Obecně platí následující doporučení:

Jak oxidanty Artégo používat?

Oxidanty Artégo se snadno míchají s barvami nebo zesvětlovači ve správném poměru podle doporučení výrobce. Je důležité dodržovat správný poměr směsi, aby bylo dosaženo rovnoměrného výsledku bez poškození vlasů. Doporučený poměr je obvykle 1:1,5 nebo 1:2 v závislosti na technice a požadovaném výsledku.

Tip pro profesionály: Pokud si nejste jisti, jakou koncentraci zvolit pro specifický typ vlasů nebo techniku barvení, doporučujeme provést test na pramínku vlasů. To vám poskytne lepší přehled o výsledku a zajistí spokojenost klienta.

Kde zakoupit oxidanty Artégo?

Na našem e-shopu myartego.cz naleznete kompletní sortiment oxidantů značky Artégo. Nakupovat u nás mohou jak profesionální kadeřníci, tak i ti, kteří s vlasovou kosmetikou teprve začínají. Nabízíme rychlé dodání, výhodné ceny a pravidelné akce na vybrané produkty.

Závěr

Oxidanty značky Artégo jsou zárukou kvalitních výsledků a šetrného přístupu k vlasům. Pokud hledáte produkty, na které se můžete spolehnout při každodenní práci s klienty, jsou oxidanty Artégo ideální volbou. Navštivte náš e-shop myartego.cz a objevte profesionální řešení pro každou barvicí techniku.

artegohair.eu © 2024